Alles is mogelijk

Om je een idee te kunnen geven van onze mogelijkheden, hebben wij een menuboek gemaakt. Ons arrangement bestaat uit diverse lunches, borrels en diners. Uiteraard is het mogelijk om hiervan af te wijken. Niets is te gek voor ons!

Lunch

Ga je voor een eenvoudige maar smaakvolle lunch? Of kies je toch liever voor een geheel verzorgde driegangenlunch? De keuze is aan jou. Ons assortiment bestaat uit allerlei harde en zachte broodjes en verschillende soorten broodbeleg. Uiteraard zijn de drankjes inbegrepen.

Borrelen

Organiseer je een netwerkevenement of wil je jouw vergadering of bijeenkomst afsluiten met een gezellige borrel? Ook voor fingerfood ben je bij ons aan het juiste adres. Denk hierbij aan diverse hapjes, koude en warme snacks en verschillende amuses. De borrelhapjes worden mooi opgediend en de keuze is ruim: van eenvoudig tot luxe en altijd creatief!

Diner

Ook voor het diner bieden we een uitgebreid assortiment. Je kunt bij ons terecht voor een culinair driegangendiner, maar uiteraard behoort een smakelijk buffet ook tot de mogelijkheden.

Catering op maat

Wij verzorgen de catering graag voor jou op maat. Onze mogelijkheden zijn voor ieder budget toegankelijk en altijd verrassend. Ons Zeeuwse karakter vind je terug in ons menuboek. Heb je interesse? Vraag gerust naar ons uitgebreide assortiment en alle mogelijkheden. Onze eventmanager helpt je graag.