Informatie over de zalen

Het Topshuis biedt een ruime keuze aan zalen. Zo biedt onze ontvangstruimte op de vierde verdieping plaats aan maximaal 200 personen. Vaak komen gasten hier plenair bijeen, om vervolgens uiteen te gaan naar onze andere zalen. Ook kleinere groepen komen bij ons samen. Bijvoorbeeld in de Mytiluszaal, geschikt voor 90 personen. Of in onze Cardiumzaal, die plaats biedt aan 30 personen. Daarnaast is er nog de Wijker Ribzaal, bestemd voor 40 personen. Tot slot hebben we de Generatorruimte, de machinekamer van de Oosterscheldekering. Deze bijzondere ruimte toveren we een paar keer per jaar om tot evenementenlocatie. De zaal biedt plaats aan maximaal 500 personen. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Onze eventmanager helpt je graag!

Bekijk onze zalen

Natuurlijke omgeving

Door de unieke ligging, kun je je bezoek aan het Topshuis perfect combineren met een fijne wandeling in de natuurlijke omgeving. De historische steden Zierikzee, Middelburg en Goes liggen op aanrijdbare afstand. Wil je blijven overnachten? In de buurt zijn tal van luxe hotels te vinden voor een fijn verblijf.

Veiligheid & Educatie

Het Topshuis biedt meer

Naast het bieden van een unieke evenementenlocatie, geven wij onze bezoekers graag nog iets extra’s mee. Het Topshuis heeft, als bedieningshuis van de Oosterscheldekering, een rijke geschiedenis. Graag vertellen wij je tijdens jouw bezoek dan ook meer over relevante onderwerpen zoals waterbewustzijn en waterveiligheid. Dit kan door een rondleiding in de publiekspijlers van de Oosterscheldekering of door het kijken van een film. Een bezoek aan het dak van het Topshuis met een fenomenaal uitzicht over de Oosterscheldekering mag uiteraard ook niet ontbreken. Immers: een ontvangst zo dicht op de Oosterscheldekering is voor zowel nationale als internationale gasten een unieke ervaring!