Bekijk de livestream en compilatie hier terug via onderstaande buttons

 

Sprekers:

 • Patricia Zorko
 • Drs. Kees Wulffraat (programmaleider Programmatische Aanpak Grote Wateren bij Rijkswaterstaat Water, Verkeer en Leefomgeving).
  Lezing: Nederland is nooit klaar met waterbeheer. De Deltawerken leerden ons dat dijken en dammen ons land veilig en welvarend maken, maar dat het vaak ten koste gaat van natuur en waterkwaliteit. Wat doet Rijkswaterstaat om dit te verbeteren, en wat levert dat de samenleving op?
 • Dr.ir. Nathalie Balcaen (administrateur-generaal van Agentschap Maritieme Dienstverlening en Kust, en Vlaamse permanente commissaris voor toezicht op de Scheldescheepvaart)
  Lezing: De delta; waar internationale grenzen vervagen door samenwerking.
  De intensieve internationale samenwerking met Nederland in het deltagebied is op vele vlakken geëvolueerd naar gezamenlijkheid.
 • Drs. Han Polman (Commissaris van de Koning in Provincie Zeeland)
  Lezing: De samenwerking tussen overheden en mét de samenleving.
  Een aantrekkelijk en veilig Zeeland vraagt om overheden die samen werken aan en in een delta die tot in de verre toekomst een prachtplek is om te wonen, te werken en te leven.
 • Sluiting door ir. Willy Dekker, hoofdingenieur-directeur van Rijkswaterstaat Zee en Delta, over de bijdrage van Rijkswaterstaat in de Zeeuwse regio, nu en in de toekomst.

Mocht je problemen ondervinden met het terug kijken van de livestream, laat het ons weten!
Riddersma Events
0118 714 049
info@riddersmaevents.nl