De Cardiumzaal is met haar ronde opstelling en unieke uitzicht op de Oosterscheldekering een bijzondere vergaderzaal. De ruimte heeft in totaal 30 zitplaatsen.

30 Personen 38 Vierkante meter
Deze ruimte voor je volgende vergadering?
+31 (0) 615013608 Offerte Vanaf 800 euro per dag

De Cardiumzaal

In de ronde Cardiumzaal heb je overal duidelijk zicht. De ruimte heeft een 360 graden scherm en biedt een uniek uitzicht op de Oosterscheldekering. De zaal is zeer geschikt voor onder andere overleggen, presentaties, workshops en teamsessies en biedt in totaal 30 zitplaatsen.

Het verhaal achter de Cardium

Met behulp van de Cardium (kokkel) werden kunststof matten op de zeebodem neergelegd om de stabiliteit van de Oosterscheldekering veilig te stellen. De matten waren 36 centimeter dik, 42 meter breed en 200 meter lang. In een fabriek aan de haven werden de matten gevuld met zand en grind, waarna ze via een aan de Cardium bevestigde cilinder neergelegd werden.

Faciliteiten

  • 360 graden scherm
  • Beamer
  • Headset
  • Duurzame en verstelbare ledverlichting
  • Wifi

Catering op maat

Organiseer je een vergadering of event in de Cardiumzaal? Dan nemen wij ook graag de catering voor je uit handen. Wij verzorgen heerlijke lunches, borrels en diners. Alles is mogelijk! Vraag gerust naar ons uitgebreide assortiment. Wij denken graag met je mee.

Ontdek meer
Offerte aanvragen