De Macomazaal is een open ruimte, geschikt voor het organiseren van bijvoorbeeld een werksessie. Ook serveren we hier vaak een borrel of buffet.

100 Personen 180 Vierkante meter
Deze ruimte voor je volgende vergadering?
+31 (0) 615013608 Offerte Vanaf 800 euro per dag

Macomazaal

De Macomazaal bevindt zich boven de Cardiumzaal. Beide zalen worden regelmatig in combinatie met elkaar gebruikt. Bijvoorbeeld om te starten met een presentatie in de Cardiumzaal, om vervolgens uit te wijken naar de Macomazaal.

Het verhaal achter de Macoma

De Macoma (nonnetje) was een ponton, dat precies aangaf waar een pijler geplaatst moest worden. Nadat de Ostrea een pijler had opgepikt, meerde deze tegen de Macoma af. Met een speciaal koppelmechanisme van 600 ton koppelkracht, hield de Macoma de Ostrea goed vast. Daarnaast had de Macoma nog een functie. Een enorme stofzuiger zorgde ervoor dat er geen zand tussen de pijler en de ondergrond kwam. Geen makkelijke taak, omdat eb en vloed dagelijks grote hoeveelheden zand verplaatsten.

Faciliteiten

  • Beamer
  • Duurzame en verstelbare ledverlichting
  • Wifi

Catering op maat

Een heerlijke lunch, borrel of diner bij jouw vergadering of evenement in de Macomazaal? Wij verzorgen het. Bij ons staan jouw wensen centraal. Vraag gerust naar ons uitgebreide assortiment. Wij denken graag met je mee!

Ontdek meer
Offerte aanvragen