De Ostreazaal kun je voor veel verschillende gelegenheden gebruiken. Door de flexibele inrichting zijn er tal van opstellingen mogelijk. De standaard theateropstelling biedt plaats aan 150 personen.

150 Personen 230 Vierkante meter
Deze ruimte voor je volgende vergadering?
+31 (0) 615013608 Offerte Vanaf euro per dag

De Ostreazaal

De Ostreazaal is flexibel in te richten. Je kunt deze plenaire zaal dan ook voor veel verschillende gelegenheden gebruiken. Bijvoorbeeld startend met een plenaire sessie, om vervolgens uiteen te gaan naar een van onze andere zalen. De standaard theateropstelling biedt plaats aan 150 personen. Uiteraard zijn er ook tal van andere opstellingen mogelijk. Door onze vele en moderne faciliteiten kun je jouw vergadering volledig naar eigen wens of in de stijl van jouw bedrijf organiseren.

Het verhaal achter de Ostrea

De Ostrea (oester) was het vlaggenschip van de Deltavloot. Met haar 87 meter lengte, kenmerkende U-vorm en 8.000 pk vermogen, was het een bijzonder indrukwekkend schip. De kolossale Ostrea tilde de pijlers uit het bouwdok op en vervoerde ze naar hun plek in de Oosterschelde.

Faciliteiten

  • 98 inch 4K televisiescherm
  • 2 dasspeldmicrofoons
  • 1 loopmicrofoon
  • 1 Catchbox microfoon
  • Duurzame en verstelbare ledverlichting
  • Wifi

Catering op maat

Bij het huren van de Ostreazaal voor jouw vergadering of event, verzorgen wij ook graag de catering. Een heerlijke lunch, borrel of diner: bij ons staan jouw wensen centraal. Vraag gerust naar ons uitgebreide assortiment. We denken graag met je mee!

Ontdek meer
Offerte aanvragen